Tell me! | Emilia Järvenlahti

Emilia Järvenlahti

Annons

Tell me!

hmm

 

Kommentera gärna här nedan vad ni vill ha mera/mindre av, kommer ni på mera så dela gärna med dig! Jag vill ju att ni ska trivas här så bra som möjligt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. emiliajarvenlahti

      Tjaa ja jobber nu mest med mina biceps/trickeps och dem tränar jag med hantlar, maskiner och egna fiffiga ideer som tex att ha fötterna upp på en jumpa boll, och ha 2 kettelbells under båda händerna och gör armhävningar. Mycket effektiv. Dessutom när ja tränar med hantlar väljer jag kilon så att jag just och just orkar flera än 3 (muskel styrkan växer snabbare med att ta några rejält tunga några gånger upp och ner än 100 gånger en lätt)
      Benen tränar jag genom att med ett ben i taget ha på en “pall” som är lite högre än dina knön, har 10 kg hantlar i händerna och far upp och ner 12 per. ben sen byter man gånger 3. även ben press har jag med så maximal tyngd att jag just och just orkar. 🙂

Annons
stats