I love to be a big sister | Emilia Järvenlahti

Emilia Järvenlahti

Annons

I love to be a big sister

Mina bröder är de mest underbaraste på jorden! Jag älskar dem alla 3 lika mycket no matter what.

Jag önskade att jag hade kunna vara en bättre före bild för mina bröder när jag var yngre, men jag hade själv svår tid då med allt som fel umgänge, moffas död, tobak & alkohol i tidig ålder, smög ut på nätterna osv. Men eftersom jag kommet ur allt dedär fösöker jag mitt bästa nu. Och jag är så glad att Joonas ite börjat med sånt bus, för jag var själv yngre än han när jag busa opå sådär!  Men eftersom jag har så mycket erfarenhet av de dåliga, kan jag nu berätta för mina bröder att inte själv göra samma misstag. Så något bra har jag ju fått utav det hahah

024Snapshot_20120926_2049

Joonas har jag blivit mycket nära med nu på senaste tiden nu när han också vuxit upp ur dedär skit ung perioden. Det skiljer ju trots allt bara 3 år mellan oss. Ännu på sommaren slogs vi ganska mycket, var jobbiga mot varandra, men nu när jag flyttat till Vasa helt ock hållet har vi blitit mycket nära. Vi brukar snacka nästan dagligen på telefon,facebook och ringas med bild, alltså va heter det? noja vi ser varandra dvs. gör fula miner oc annar bara påminner varandra hur lika fula och töntiga vi är. Joonas har dessutom världens sjukaste och roligaste humor. Alltså fyfan vad man får skratta ibland åt hans skämter! Och så är joonas också väldigt barnkör och kommer bra överäns med barn precis som jag.

047055005

Teemu och mig skiljer det 6 år emellan, och ja vad ska jag säga.. Han är så lika som jag är så att vi kommer överens är ett under! han är precis lika aggressiv när det väl klickar till för han, lika kort stubin och kan inte behärska sig när han blir arg. Dessutom är han i skitung perioden så ni kan ju tro och tänka er hur vi har det ilag ibland. Dom gångerna vi är ensamma hos mitt när han kommer för att träna med vps, då kommer vi otroligt bra överäns, men oftast så fittas vi båda med varandra en hel del. Alla tycker att jag och Teemu liknar mest varandra. Vi ser konstiga ut helt enkelt haha! Speciellt när jag inte bär smink på mig och gör en konsti miin ser jag precis ut som Teemu.

001015009

Aaron är ju hela familjens guldklimp. alla älskar honom så myckt, dessutom att när jag är så mycket senare född än vi så är han en liten “iltatähti” det skiljer ju nästan 18 år mellan mig och honom hahaha! Men jag är glad att jag har en så ung lillebror fast jag tillföst inte alls gillade tanken eftersom jag vill bli en ung mamma men jag ville inte att min mammas ungsta bara är några år äldre än mitt. Dessutom kommer inte mamma & pappa bli dedär typiska mor & far föräldrana som har tid närsom hällst eftersom de själva har ett litet barn att ta hand om. Dock har jag nu accepterat det och tycker bara det ska bli kul sen när väl den tiden är inne. (fast med denhär farten kommer jag leva singel läääänge ännu, utan barn)

 

[videofyme id=”793287″]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats