I never forget a face, but in your case I'll be glad to make an exception | Emilia Järvenlahti

Emilia Järvenlahti

Annons

I never forget a face, but in your case I’ll be glad to make an exception

529326_10200569425210597_24539134_n

Moorjens moorjens

Sitter som bäst och äter Wück med malekött, Sjukt gott!

I hälg när familjen åkte hem till jeppis gav jag dem 2 stora säckar med kläder i som de fick tvätta, för att mamma ska hit idag igen och hemta Teemu kommer hon här via och droppar off mina ny tvättade kläder. MEN vad jag inte hade tänkt på att på jobbet ska man se lite snyggare och stilrenare ut än vanligt, och såklart hade kag bara snabbt tänkt något snygt att ha på.. resultatet blev katastorf och jag vet inte vad jag ska ha på mig nu!!! Craap

Får försöka hitta nått bus nudå..

Nojaa men ska börja ställa mig till stan nu. Kom till Brothers ifall ni behöver något snyggt! Vi har massor men snygga vår nyheter för bra priser! 

Skulle själv kunna köpa massor med stuff där! Önskar vissa gånger att jag var en kille! De är seriööst så snygga kläder så ja smälter!

edit, jag kör på samma skorta som förra tisdagen… hahah jee 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats