If love what you can't have, then you have to love what you've got | Emilia Järvenlahti

Emilia Järvenlahti

Annons

If love what you can’t have, then you have to love what you’ve got

 

Har jag förlamat mitt ben eller? Har ju ingen känsel på den mera!! wtf är de som har hänt med den? Dessutom är den vänstra benet så jävla sjuk också! Det kom efter fredagens fridrott då vi hade små häck vi skulle hoppa med en fot i gången. Vänstra har varit sjuk länge sådär från och till men nu är den såpass att jag är tvungen att halta för att de gör så ont.

Då igen är jag lite av en sån typ som undviker läkare, så de är nog bara nå kallt på kanske stöd och så är jag tillbaka i huippi skick! haha nejmen blir de inte bra åker jag int til läkar mottagningen nog.

Underbara söndag är kommen, så sköönt  att sova länge! Kaffet kokar och det är super sköön låt ibakgrunden. Ska strax till gymmet med Heidi och senare ikväll bär det åt till Norvalla!

FICK JUST MEDDELANDE AV MAMMA ATT AARON BÖRJAT GÅ =D ojj gullongeee varför måste jag missa det!! ojj härliga unge alltså =)

1538_10201316155038376_542117920_n

Lite trött i ögat eller? 

1237083_10201316154518363_182831474_n

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats