Nu är det jul igen | Emilia Järvenlahti

Emilia Järvenlahti

Annons

Nu är det jul igen

Började morgonen på bästa sätt, mamma kokade kaffe, drack en kopp och satte på julmusik, hämtade in alla jul grejer + granen så vi har pysslat med det hela morgonen. Nu är det jul i vårt hus också !! 😎 oh va mysigt, blir helt varm och go inombords.

Mamma bakar och pojkarna är borta vilket betyder det är JAG som får slicka alla skålar – snacka om lyx!! Senare idag har jag Pump så jag tycker ni kan alla komma med på passet! Jag lovar de kommer bli svettigt!

 

Här är lite bilder från igår och ja idag då!

IMG_1299

IMG_1275IMG_1277

Rasse hade köpt en ”selfiestick” vilket jag också kommer göra, den är ju helt awesome! 

IMG_1283

IMG_1294

HAHA Joonas såg så tönt ut med den mössan så måste bara lägga upp den hit – även om jag lovade inte göra det 😉

IMG_1258

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats