Christmas Day | Emilia Järvenlahti

Emilia Järvenlahti

Annons

Christmas Day

 

Igår for vi först till fammos för att äta jul mats rester = matcoma vol 2, sen snabbt hem och duscha oh fixa sig för kvällen. Jåjå kom även hit senare, spelade lite öl spel och drog sedan till stass. Rolig kväll med massa folk man inte sett på ett tag, alltid kul att va ute på juldagen när alla samlas dit.

Vaknade tidigt på morgonen runt 7 av att jag frös SÅ hemsk mycke! Försökte verkligen kura ihop mig för att samla värme men inget hjälpte, så till slut steg jag upp – Frös som aldrig förr (!!) tog teddy filten från soffan, sökte efter feber termometer as länge, hittade till slut och det resulterades i 38°, nästan 39° graders feber.. 

For tillbaka i sängen med teddy filten runt mig, täcket + dagtäcket på – försökte sova och slappna av men det gick inte för ja frös ennu precis lika mycket. Så tillslut gav jag upp, ringde mamma (som sov på övre våningen) och sade hon skulle komma ner NU för jag är typ döende.

Hon kom ner, gav mig burana, mätte febern, gav vatten och stoppade om mig.  Tog inte länge tills jag nu äääntligen somnade.

Nu mår jag helt ok, tempot sviftar mellan 37° och 38°. 

 

IMG_1420IMG_1421IMG_1422IMG_1423IMG_1424IMG_1429

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats