Små panik | Emilia Järvenlahti

Emilia Järvenlahti

Annons

Små panik

 

Börjar så småning om vara på fötter igen efter några dagars sängliggandes i feber och flunssa. 

Hmm… Hur vill jag välkomna det nya året då? Det närma sig med stormsteg och jag ha fortfarande inte tagit mig ann och börjat fundera vad som ska göras eller inte. Jag har miljoner alternativ men njaa.. helst skulle jag kanske bara vela ta de SUPER lungt med enstaka med god mat och dryck. Får se hur det blir dock. 

Idag eller imorgon skall jag passa på och färga hår roten, eftersom det börjar se tokigt ut med så lång utväxt (!!)

 

En wtf moment när jag insåg att dessa två foton är tagna när jag sitter precis likadant! – Men då igen när jag funderar på det sitter jag oftast sådär mend ena benet rak på divan delen och andra liksom böjd haha! Anywhow ser det ut som jag inte flyttat på mig desto mera sen kvällen till morgonen!

IMG_1433IMG_1434

Känslan att vara ute igen efter så många dagar innomhus!

IMG_1436IMG_1438

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats