And I'm not even tired | Emilia Järvenlahti

Emilia Järvenlahti

Annons

And I’m not even tired

 

Godmorgon! 
Vaknade runt 5 tiden i mårsse..? Vaknade av en mardröm! och kunde inte fatta sömn mera efter det. Så jag drog till gymmet istället.

Iof vaknade jag först av då broshan kom hem SENT på natten kanske vid 3 tiden..? sen igen 5 men steg upp först vid 6 och drog till gymmet till 8 ish.

Drömde att jag mitt i plötsligt var i Afganistan, och de håller på och bombar alla hus runtom mig, allt jag kunde se var eld, byggnader som rasade ihop och människor som lämnade under. Jag själv håller Aaron i famnen och försöker lugna ner honom, huset var vi är in i brinner för fullt och det är svårt att andas, vi kan inte mera ta oss någonstans, huset håller på och rasar ihop och ute brinner det för fullt.

Huset håller på och rasa ner nu och jag har inga mer val än springa ut. Ja springer på de brinnande hus delar och känner hur det bränner igenom huden, vi hinner just och just ut när hela huset brakar ihop. Jag kan knappt andas av all rök och så skadad jag var, sätter mig ner nånstans  mellan all buller och eld med Aaron fortarande i famen för att det inte finns nån ut väg mera, Aaron är lugn men har svårt att andas efter all rök han fått i lungorna. BIIP BIIP BIIIP så hör jag pappas väckarklocka ringa  =)

Fattade ingen sömn mera efter dedär så jag steg upp, kokade kaffe och satte mig ner på dator. Sedan drog jag till gymmet och hade rygg + axlar pass. 

Till slut strech och yoga (läs: stå på huvud, leka vig och falla så jag stötte ryggen)

IMG_1444IMG_1445

Det räcker med snö nu!!!! Ysh vad jag vill till värmen nu…

IMG_1451IMG_1453

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats