~ Dead Girl Walking ~ | Emilia Järvenlahti

Emilia Järvenlahti

Annons

~ Dead Girl Walking ~

Jag vaknade i morse när mamma ställde Aaron färdig till dagis, sedan säger mamma “Ni skall baka pepparkakor idag” och så ropar Aaron JAAAA PEPPARKAKOR jätte skit högt.

Hinner somna om, men vaknar om en stund igen när mamma kommer hem och öppna dörren och ropar åt mig, VAR ÄR MIN TRÄNINGS KOMPIS, VAKNKA VI SKALL TI GYMME NU.
Här måste jag poängtera att jag somnade 9 igår kväll… Så hade hunnit sova i ~12/13h. Och om jag sover för länge är jag död som en.. jag är dead girl walking.

Efter många om och med kom jag ju mig upp ur sängen och fick i mig morgonål, halv timme senare var vi påväg till gymmet trots allt. Hade min morgon cardio + armar och mamma drog sin muskel pass.
Det är så roligt att gymma med mamma, att sitta där och tortera henne, de ger mig liksom glädje i hela kroppen och själen. 😉

Nu skall jag ta de lugnt tills jag måste hämta Aaron ev. försöka få uppladdat en ny header som jag försökt så få upp i flera veckor nu… -_-IMG_7175 IMG_7176 IMG_7173IMG_7184IMG_7185IMG_7202IMG_7201IMG_7203 IMG_7187 IMG_7188

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. emiliajarvenlahti

      Jag skall, snart, bara jag får färdigt här i huset så skall jag försöka få tid att jobba på video:ing =)

Annons
stats