New Flat | Emilia Järvenlahti

Emilia Järvenlahti

Annons

New Flat

Senaste veckan har varit helt sjuk. För det första lider jag troligt vis av insomnia.
Kan inte alltså sova om nätterna, inte hur “trött” jag än är egentligen. Tro mig, jag försöker dessutom med allt från stretch, yoga, sova, till olika andnings sätt..

Funkar inte.

Så allt med diet och träning har ju också fått suffer mycket pga det. Sen har jag packat mina saker, eftersom jag nu i söndags fick nycklarna till lägenheten och fick börja flytta mina saker, så där har en heldel tid dragit åt också. Idag är första natten här (läs) JAG HAR INGEN SÄNG ännu.
Så jag sover antingen på soffan eller sätter upp lite mys med kuddar, plädar och fårskinn på golvet och sover där.

Jag måste alltså skaffa en ny säng. Men har liksom inte hittat en riktigt bra säng ännu.. så jag får helt enkelt skylla mig själv.

Men HEY nu har jag äntligen flyttat! guuuuv va skönt. I stora drag är det färdigt här, måste bara sätta upp tavlor, decor hit och dit osv – ja, och sängen förstås 😉 En resa till IKEA får man ju hoppas på att hinna med ännu här före julen.

 

Såhär härligt såg det ut i söndags när jag och Jojo började på..
Kändes som om vi aldrig skulle få fixat, men konstigt nog fick jag och mamma städat och fixat det här idag slutligen!

IMG_7420 IMG_7422

Sedan kom äntligen mitt paket från Fitnesstukku (!!) och mina härligt fin fula nya pants <3

IMG_7440

Aaron 3år och redan så sjukt Photogenic to die for. Jag där emot.. hahah vilken läppä =)

 

 

IMG_7412

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats