Awkward | Emilia Järvenlahti

Emilia Järvenlahti

Annons

Awkward

 

Jag lyckas alltid med något. alltid.
– Så nu tänker ni säkert “Vad har hon gjort senhär gången”

Jag ska berätta.
Så kan ju snabbt dra en kort story om vad jag gjorde tidigare idag för at få en sammanfattning, Klockan 18 hade dom Lucia i stan och jag och Jojo bestämde oss för att gå och se på det. Vi fryser även om vi har “lagom” med kläder. När evenemanget är färdigt och Lucia åker iväg går vi också med rask takt hem till mitt för att vid sethär läget känner vi vakeken våra tår eller fingrar.

Kommer in och njuter av en stor kött varmt glögg och te. Chillar en stund medan vi båda blir sjukt trötta. Johanna åker hem och jag lägger mig i soffan var jag somnar.

Hade dock som tur hunnit sätta alarm på telefon *så ja nu int sover bort hela kvällen* Vaknar då första gången av alarmet men snoozar LOL 

Strax efter knackar det på dörren. jag går till dörren fortfarande trött och inte riktigt med om vad som händer i omvärlden, Hinner snabbt fundera “Va konstigt, Joonas brukar inte komma såhär sent hit” och öppnar dörren.

Där stod min granne.
Han bara “Hej jo jag är …… din granne,
-jo hejsan, eeh Emmi Moi! *sträcker ut handen*

Han fortsätter, “Jag undrade om dedär är din bil? *Vänder sig lite och pekar på min gula fara på våran gårds parkering*

-Jooo hehe alltså jo ja brukar nog ha min där på vägen men att, Men jag kommer och flyttar på den nu genast!

Mm.. jag har kört över 500 km så vill nog sätta bilen där min på parkeringen..
– Jo inga problem jag kommer och flyttar den! *stänger dörren och tänker “WTF just happend* sätter på mig skorna och jackan och far ut.

Bilen är orörd, dvs inte skrapade fönster och jag tänkte genast SHIT VA PINSAMT så skrapade så snabbt jag kunde ett litet titt hål åt mig, och körde snabbt bort från parkeringen till väg kanten.. Snabbt in igen och skämmas.
*kommer inte gå ut på en bra stund mera*

 

End of story.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats