Christmas is just around the corner | Emilia Järvenlahti

Emilia Järvenlahti

Annons

Christmas is just around the corner

Nu har har 3 inlägg färdigt skrivna med bilder och allt. Varför jag int nått till PUBLICERA knappen är ju då en bra fråga.

Sitter nu just och tar det lugnt innan passet idag, har vattengymnastik från 7. Skulle tidigare egentligen till gymmet och hade planerat så fint och noggrant at först hoppa i duschen, dra till stan en sväng och sedan till gymmet och dra kardio. Men medan jag gick på stan kände jag av hur hungrig jag blev så måste ju då snabbt hem och laga mat då eftersom jag inte heller hade flera färdiga matlådor!

Noja drog ju sig ut på tiden och nu är jag ev. för mätt i magen för ett gym pass..

Här får ni bilder ni missat från veckan!


IMG_7509

Med sor ego och förhoppning gick vi till butiken för att handla ingredienser till chokladhuset. Dö säkra at detta kommer bli vacker succé.. Aldrig i mitt liv har jag åstadkommit så fult som våran hus vi byggde.

IMG_7517 IMG_7520

Bror får helt enkelt skylla sig själv när han tar bilder med min telefon utan att radera dom..!

IMG_7588

 

Fick upp packat mitt köks bord och stolar! YAAAS
IMG_7590 IMG_7592

13.12 Var jag med Jojo och tittade på Lucia tåget i stan. Tycker det är så mysigt!

IMG_7545 IMG_7547

Ett försök på en selfie men vi frös så himla myset att i farten boed det ju inte kanske dom bästa bilderna..

IMG_7548

Väl hemma hos mitt var det snabbt att fixa varm te & glögg och käka upp de sista av chokladhuset…

IMG_7552

Tidigare den dagen kom denna lilla stjärngossen till mitt! Jag har bättre bilder tagan med min systemkamera men det får duga med dessa nu tills jag sätter dom andra på datorn =)

IMG_7524 IMG_7530 IMG_7533

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats